Sensommerfest i strålende solskinsvejr

23 voksne og 2 børn deltog søndag den 27. september i beboerforeningens årlige 'Sensommerfest'. Arrangementet foregik i Allingåbroskolens indskolingsføj, som skolen velvilligt havde stillet til rådighed.

Deltagerne mødtes i indskolingsfløjens fælleslokale, hvor der blev drukket kaffe og te og spist dejlig hjemmebagt kage til.

Det dejlige solskinsvejr indbød til udendørs aktiviteter. Bl.a. morede flere sig med at konkurrere i 'stigegolf', som var et nyt bekendtskab for mange. Andre fornøjede sig med 'kongespil' i skolegården. Efterfølgende var der øl- og vinsmagningskonkurrence i fælleslokalet - og det var blindsmagning forstås - til stor fornøjelse for såvel deltagere i selve konkurrencen som øvrige. Endelig var der en tipskupon med spørgsmål i almen viden overvejende relaterende sig til lokalområdet.

En fornøjelig søndag eftermiddag med hyggeligt socialt samvær med gode naboer sluttede med fællesspisning af dejlig grillmad og et glas vin. 

  • Der konkurreres i stigegolf

    Der kræves fuld koncentration og et godt boldøje, når golfboldene kastes mod stigen.

  • Vinsmagning

    Blindsmagning er en vanskelig disciplin. Selv erfarne vinkendere kan komme i tvivl. Her bytter instruktøren diskret om på krusene - vist nok uden de konkurrerendes viden.....